Angostura
Započelo je 1824. godine, kada je osnivač dr. Johann Siegert prvi proizveo aromatične grenčice kao ljekovitu tinkturu namijenjenu ublažavanju želučanih tegoba. U 1870-ima, tri sina dr. Siegerta emigrirala su u Trinidad, među njima i Don Carlos Siegert, koji je bio pionir brenda, uspostavivši ANGOSTURA® aromatične gorčice kao integralni sastojak koktela i hrane. Ostalo je, kako kažu, povijest. Aromatična grenčica ANGOSTURA® danas je glavna namirnica barmena i koktel entuzijasta, profesionalnih i kućnih kuhara, ograničenih samo kreativnošću i maštom onih koji je koriste.
ANGOSTURA BITTER 0.2l
Angosturu aromatski bitter je proizveo Dr. J.G.B. Siegert u gradu Angostura u Venecueli još davne 1824. godine. Zbog svog odličnog okusa i arome postala je vrlo popularna za korištenje u bezalkoholnim pićima, koktelima i miješanim pićima. Također može davati poseban okus juhama, salatama, povrću, umacima, ribi, mesu i voćnim sokovima.
ANGOSTURA ORANGE 0.1l
Angostura Orange Bitters proizvodi se od kora na suncu zrelih karipskih naranči koje se uzgajaju u bujnim, zelenim voćnjacima koji se nalaze u Trinidadu. Ove naranče ručno beru odabrani uzgajivači agruma i beru se samo tijekom kišne sezone kako bi se osigurala vrhunska svježina i okus. Bistra i s neusporedivom dubinom okusa, Angostura Orange Bitters je egzotična i svestrana gorčica koja nevjerojatno dobro funkcionira s votkom, ginom i viskijem, a dodaje pravu dubinu okusa koktelima s rumom.