1862. osnovana je prva Zagrebačka tvornica likera Franjo Pokorny. Ovaj izuzetan poduzetnik i autor slavnog Pelinkovca vrlo brzo proširuje posao na brojna europska tržišta, a zahvaljujući iznimnoj kvaliteti proizvoda osvaja odlikovanja na brojnim međunarodnim izložbama. Ti vrhunski likeri se piju i na francuskom carskom dvoru Napoleona III., te drugim istaknutim mjestima diljem Europe.

Prikazuje se svih 6 rezultata

BADEL PELINKOVAC ORANGE

13,53 
Dobro poznata mirisna mješavina mediteranskog bilja i slatkog, finog okusa domaće naranče namijenjena je prije svega svima koji znaju cijeniti tradiciju, a ne boje se koketirati s novim izazovima koje život svakodnevno stavlja pred njih. Kada tradicija susretne modernizam, nastaje Badel Pelinkovac Orange za sve one koji su spremni isprobati nešto novo, prepustiti se trenutku i uživati u životu punim plućima. Zamislite samo savršenu, vatrenu kombinaciju već dobro poznatog mirisnog mediteranskog bilja i slatkog, finog okusa gorke naranče. Zvuči kao nezaboravan spoj zbog kojeg ćete se čim prije poželjeti rashladiti neovisno o vanjskim temperaturama!

PELINKOVAC ANTIQUE

15,70 
Bez umjetnih aroma, bez konzervansa, bez pojačivača okusa, bez kompromisa. U okusu ovog vrhunskog biljnog likera dominira pelin, aromatična biljka karakteristična po mirisu i gorkoj noti te poznata po blagotvornom djelovanju na ljudski organizam Svaka serija raskošnog Antique macerata pažljivo odležava u hrastovim bačvama. Nakon što savršeno odleži i dobije svoju prepoznatljivu nijansu, pažljivo se puni u boce. Originalna receptura za Antikni Pelinkovac uključuje 40+ aromatičnih autohtonih mediteranskih biljaka i 100% prirodnih sastojaka.

PELINKOVAC MARASKA

12,55 
Pelinkovac sa svojim orginalnim načinom proizvodnje kao i tradicionalnim receptom zasnovanim na skladnosti pelina i pažljivo odabranog bilja jedan je od naših najprepoznatljivijih i najprodavanijih proizvoda.

SAILOR’S QUEEN MARASKA

17,07 
Sailor's Queen vam iz zadarske luke donosi neodoljivu aromu rum punča uz koju će i najhladniji dani postati prava uživancija. Okupite se s prijateljima i najbližima te provedite nezaboravne trenutke uz šalicu sve popularnijeg Sailor's Queen-a.

VIGOR

13,87 
Najprodavanija i najpoznatija hrvatska vodka na domaćem i izvoznom tržištu, neizostavna na svakom partyu! Neutralna aroma i bistrina temeljne su karakteristike Vigor vodke. To je postignuto višestrukom filtracijom te omekšavanjem žitnog destilata vrhunske kvalitete. Dobro uravnotežen i čist, karakterističan po mekanom, pitkom, ali snažnom okusu koji, ni pri sporom pijenju, nije oštar. Mekana i delikatna po ukusu, savršena za koktele i jednostavna mješovita pića.

VIŠNJEVAČA MARASKA

13,12 
Pripravljena od jedinstvene dalmatinske višnje maraske, čista esencija mediterana, istodobno slatka i kisela, uzbudljiva i aromatična u blagom likeru s 21% alkohola.