Pokrenuli su ga 1998. Andy i Martin Dawson koji su imali viziju stvoriti klasični London Dry Gin. Broker’s je brend s osobnošću i razigranošću. Kreatori Martin i Andy Dawson odabrali su sliku gospode s polucilindrima – arhetipskog burzovnog mešetara – kako bi odražavali činjenicu da je povijesno engleska domovina gina. Broker’s je ozbiljno dobar gin s neobičnim marketinškim pristupom. “Volimo praviti jako dobre koktele s ginom, samo stvari ne shvaćamo previše ozbiljno.” -Andy i Martin Dawson.

Prikazuje se svih 2 rezultata

BROKER’S LONDON DRY

19,97 
Broker’s Gin pravi je londonski suhi gin koji se proizvodi u 200 godina staroj destileriji koja se nalazi u srcu Engleske, koristeći tradicionalnu bakrenu destilaciju. Biljni proizvodi iz međunarodnih izvora namakaju se 24 sata u četverostruko destiliranoj čistoj žitarici, koja se potom destilira peti put. S receptom starom koliko i sama destilerija, ova proslavljena marka bila je prvi gin ikada nagrađen ocjenom 97 na prestižnom Ultimate Spirits Challengeu.

BROKER’S PINK PREMIUM

21,80 
Proizveden od baze Broker's London Dry gina, ružičasta verzija ovog gina kombinira okuse tradicionalnih biljaka s prirodnim jagodama, dajući prekrasnu ružičastu nijansu.