U srcu vodke Cîroc nalazi se majstor destilerije Jean-Sebastien Robicquet i njegova destilerija Maison Villevert, koja je u njegovoj obitelji više od 500 godina. Cîroc vodka nije samo žestoko piće; to je rad pun ljubavi, inovacije i umijeća. Upotreba finog francuskog grožđa te meke, glatke teksture i suptilnih citrusnih nota Cîroca izdvajaju je od ostalih votki, čineći je svestranim izborom za izradu izvrsnih koktela.

Prikazuje se jedan rezultat

CIROC 0.7l

38,57 
Cîroc je drugačija votka, čak bi se moglo reći i posebna. Ovaj se destilat proizvodi od dvije vrste bijelog grožđa iz područja Gaillac i regije Cognac. Vodka Cîroc uspjela se probiti na tržištu i među ljubiteljima votke, jer iako se radi od grožđa Mauzac i Ugni, i dalje zadržava onu karakterističnu esenciju votke. Njegov proces destilacije razlikuje se od onog koji se obično koristi za votke, postupak koji se koristi je hladna destilacija. U ovom procesu grožđe se destilira 5 puta kako bi se očuvala ona svježina i glatkoća koje čine Cîroc votku tako posebnom.