Vinarija Enosophia nalazi se u srcu Slavonije gdje svoje vrijednosti temelji na principima održivosti i društvene odgovornosti te svoj fokus stavlja na inspiraciju, inovativnost i potpuno novi doživljaj vina. Njezine posebnosti su ručno branje grožđa i moderna prerada što ju istovremeno čini tradicionalnom i suvremenom vinarijom. Novi smjer razvoja temeljen je na dugoj tradiciji, kontinuiranim ulaganjima i boutique proizvodnji s fokusom na kvaliteti. Osim iznimnog vina daje na raspolaganje pravi turistički doživljaj uz degustacije, gastronomsku ponudu i avanturističkuturu Vinskom cestom.

Prikazuje se svih 4 rezultata

PJENUŠAVO VINO MEMORIA

13,66 
Slavimo trenutke koje želimo zabilježiti i pohraniti u našoj memoriji. Digitalnoj, analognoj ili onoj koju čuvamo iza naših kapaka. To su oni dani nekoliko puta zaokruženi u kalendaru, oni o kojima maštamo godinama i koji nam se događaju samo jednom u životu. Takve prigode ne prepuštamo slučaju, već unaprijed znamo koji čep čeka svoje lansiranje i koja će nas boca još dugo na to sjećati! Etiketa Memorije napravljena je da zabilježi upravo takve trenutke. Zaokružite datum na etiketi, a na praznoj crti napišite razlog slavlja. Dominira aroma zrelije žute jabuke, ananasa, marelice popraćene blagim citrusima u pozadini. Naglašene su arome kvasca – kremasti okusi, tost, brioš.

PJENUŠAVO VINO NICE TO SEE YOU

8,30 
Suho, svježe, popraćeno brojnim zaokruženim mjehurićima. Lepršavog, nenametljivog, svježeg okusa. Moderno, lagano, aperitivno pjenušavo vino koje se vrlo lako sljubljuje s hladnim predjelima i svježim desertima.Privlačan i čist miris srednjeg intenziteta. Blago voćan s naglaskom na citruse i svježe crveno voće poput višnje i maline s dodirom blagih kvaščanih nota.

TODAY BLANC

7,29 
Suho, svježe pjenušavo vino s elegantnim i zaokruženim mjehurićima. Ugodno naglašena voćnost u kombinaciji sa svježinom. Moderno, lagano, namijenjeno za svaki dan. Privlačan, čist i jednostavan miris srednjeg inteziteta. Naglasak na voćnost poput zelene jabuke, citrusima poput limuna i naranče uz dodir floralnih nota poput bijelog cvijeta trešnje. Vugava je rana sorta, a Stina i inače spada među one dalmatinske vinarije, koje najranije beru, kako bi sačuvale što niži pH.

TODAY ROSE

6,64 
Voćno, suho pjenušavo vino popraćeno ugodnom svježinom i postojanošću, zaokruženo mnogobrojnim mjehurićima. Na nepcu se ugodno osjeti kiselina i svježina koja se pretvara u eleganciju okusa zrelih agruma. Izražene svježine i lakog pitkog tijela. Voćni miris, s naglaskom na jagode, maline, kupine s notama zrelog šumskog voća