Grey Goose kreirao je Sidney Frank Importing Co (SFIC). Sidney Frank, osnivač/izvršni direktor tvrtke, razvio je ideju u ljeto 1997. SFIC se udružio s proizvođačem konjaka Françoisom Thibaultom (francuski Maître de Chai ili Majstor podruma) u Francuskoj kako bi svoje vještine prenio s proizvodnje konjaka na proizvodnju votke. Tvrtka je odabrala Francusku zbog kulinarske povijesti te zemlje i trebala se razlikovati od ostalih votki proizvedenih u istočnoj Europi. Tvrtka je također razvila svoju prepoznatljivu dimljenu staklenu bocu s francuskim guskama u letu i isporučivala svoj proizvod u drvenim sanducima sličnim vinu.

Prikazuje se svih 2 rezultata

GREY GOOSE

56,44 
Grey Goose Vodka dolazi iz Francuske, a ideja je bila stvoriti jedinstveno i neusporedivo piće. Sastojci koji se koriste za izradu votke su najodabraniji u Francuskoj, a to su čista izvorska voda Gensac i mekana francuska pšenica. Punjenje se vrši ekskluzivnim i vrlo pažljivim procesom od strane Françoisa Thibaulta, majstora podruma koji također nadzire korištenu vještinu, budući da je on bio taj koji je razvio originalnu recepturu. Zahvaljujući strasti koju su uložili u njenu izradu, Grey Goose je postala votka vrhunske kvalitete. Njegova kristalna boja i jasna cvjetna aroma u kombinaciji s suptilnim citrusnim notama čine ga likerom meke teksture koji malo po malo zaslađuje naše nepce.

GREY GOOSE

112,57 
Grey Goose Vodka dolazi iz Francuske, a ideja je bila stvoriti jedinstveno i neusporedivo piće. Sastojci koji se koriste za izradu votke su najodabraniji u Francuskoj, a to su čista izvorska voda Gensac i mekana francuska pšenica. Punjenje se vrši ekskluzivnim i vrlo pažljivim procesom od strane Françoisa Thibaulta, majstora podruma koji također nadzire korištenu vještinu, budući da je on bio taj koji je razvio originalnu recepturu. Zahvaljujući strasti koju su uložili u njenu izradu, Grey Goose je postala votka vrhunske kvalitete. Njegova kristalna boja i jasna cvjetna aroma u kombinaciji s suptilnim citrusnim notama čine ga likerom meke teksture koji malo po malo zaslađuje naše nepce.