Havana Club je robna marka vrhunskog ruma proizvedenog na Kubi. Brend ima bogatu povijest koja seže u rano 20. stoljeće, kada ga je osnovala obitelj Arechabala. Arechabale su bile poznate po svojoj stručnosti u destilaciji i odležavanju ruma, a njihovi su rumovi brzo stekli reputaciju kvalitete i izrade.Proizveden od strane Maestros del Ron Cubano prema tradicionalnim kubanskim metodama pravljenja ruma, Havana Club rum utjelovljuje duh Kube, u kojem uživaju Cantinerosi i ljubitelji ruma diljem svijeta uz ritam najbolje kubanske glazbe.

Prikazuje se svih 4 rezultata

HAVANA 3 YO

19,91 
Bijeli rum Havana Club 3 bitan je sastojak klasičnih kubanskih recepata za koktele. 100% proizveden i odležao na Kubi od lokalne melase šećerne trske, kombinira svježe, zelene note šećerne trske s voćnim notama karipskog ruma. Havana Club 3 je pravi rum za ljubitelje koktela koji žele pripremiti autentični kubanski Mojito i Daiquiris.

HAVANA 7 YO

34,47 
Havana Club koristi ono što je priroda dala Kubi, 'otok ruma'. Bogata šećerna trska, plodno tlo i tropska klima ono je što njihov rum čini tako posebnim i ono što otežava repliciranje prepoznatljivog okusa izvan Kube. Opisan kao "sama bit kubanskog ruma", njihov 7-godišnji tamni rum vrlo je svestran. Dopušteno mu je sazrijevati u bivšim bačvama burbona i doista prikazuje bogate prirodne okuse Kube. Kubanski terroir dolazi s aromatičnim duhanom, slatkim tropsko voće, melasa, začini i vanilija iz kontinuiranog procesa starenja, pojačani polaganim otpuštanjem aroma

HAVANA CLUB ESPECIAL

30,51 
Kupnjom Havana Club Añejo Especiala odabirete autentično iskustvo okusa. Ovaj rum utjelovljuje strast i duh Kariba. Starajući u bačvama, dobiva neusporedivo bogatstvo i dubinu. Slatke i tople arome evocira slike sunčanih plaža i noći punih glazbe i plesa. Njegove note vanilije, karamele i duhana obavijaju vas vodeći vas na putovanje kroz latinsku povijest i kulturu. Bez obzira uživate li u čistom ili u klasičnom koktelu kao što je Mojito, ovaj će vam rum pružiti iskustvo koje ćete dugo pamtiti.

HAVANA CLUB SELECCION DE MAESTROS

67,97 
Reizdanje Havaninog Cuban Barrel Proof-a, Selección de Maestros je predstavljen u privlačnijem pakiranju i jače snage od 45%. Dobitnik je mnogih zlatnih medalja. Kao što mu ime najavljuje, rum odabiru Maestros Roneros među najboljim odležanim zalihama. Odabrani rumovi dodatno odležavaju u posebnim drvenim bačvama kako bi naglasili svoja aromatska svojstva. Ovaj rum je alkoholno jači od ostalih Havaninih rumova radi intenzivnijeg i neposrednog okusa na nepcu.