Lansiran 1999., Martin Miller’s Gin destilira se u kotlama u Engleskoj i šalje na Island, gdje se miješa s islandskom izvorskom vodom. Martin Miller’s Gin bio je jedan od prvih super-premium ginova na tržištu i naširoko je poznat po svojoj ulozi u renesansi džina. Osnivači Martin Miller, David Bromige i Andreas Versteegh stvorili su marku 1999. nakon što su naručili gin koji je ostavio mnogo toga za poželjeti. Mlaki gin i tonic koji im je poslužen s gotovo nimalo leda i mlitavom kriškom limuna uvjerili su trio da se upusti u ludu ideju ‘stvore najboljeg gina koji se novcem može kupiti, bez obzira na cijenu’ i nije prošlo mnogo vremena ta je luda ideja bila pozdravljena kao genijalna. U siječnju 2018. španjolska grupacija pića Zamora Group Company kupila je većinski udio u Ginu Martina Millera.

Prikazuje se jedan rezultat

MARTIN MILLER’S 0.7l

33,07 
Poznat kao džin od tri tisuće milja zbog svog procesa. Martin Miller's London Dry je originalni tip Premium gin England. Vrlo pedantan proces koji se temelji na destilatu proizvedenom u žitaricama Black Country miješajući Botanical šalje se na Island, gdje se natapa u vodi s ledenjaka i filtrira u vulkanskim stijenama. Smjesa se ponovno destilira na bazi alkohola i botaničke tvari, a zatim se šalje natrag u Englesku. Kao rezultat gin jasne prozirne arome slatkih nota, cvjetnih, začinskih i alkoholnih nota koje dopiru u usta pokazuju onu citrusnu, cvjetnu i zemljanu točku koja daje snažan karakter