Prikazuje se svih 4 rezultata

MI BABIĆ

54,64 
Superkoncentrirana bomba koja mirisom pomalo podsjeća na amarone, a okusom na raskošnije dingače iz toplijih godišta, ali za razliku od dignača i amarones i njihovih šljiva i suhih smokava ovdje i na nosu i u ustima vlada obilna višnja, preciznije kompot od višnje i kolač od višnje.

MI FORMA

32,77 
Vrhunski babić, proizvden iz grožđa koje dolazi sa vinograda Kruševa, Bratskog Dolca, Širokih i Mahale (vinograd vinarije MI). Stručnjaci vinarije MI kontroliraju berbu u dogovoru sa vladnicima vinograda tako da mi određujemo vrijeme branja prema našim standardima. Forma stari u korištenim francuskim hrastovim bačvama za razliku od novih barrique bačava, da bi vino dostiglo svoj puni potencijal. Iz vinarije poručuju da su okusi babića dovoljno bogati po sebi i da se korištenjem novog barrique-a neke od originalnih aroma mogu prekriti.

MI GOSPELINO

21,85 
Ovo desertno vino napravljeno je na način na koji se vina iz doline Duoro u Portugalu pretvaraju u Porto. Za razliku od porta u Gospelinu se fermentiranom Babiću dodaje lozovača u omjeru kojim se alkohol pojačava na dvadesetak postotnih dijelova. Uz rakiju, vinu se dodaje i koncentrirani mošt babića kako bi doprinjeo slatkoći ovog vrhunskog desertnog vina.

MI TERCA

32,77 
Vinarija MI smatra ovo vino nekom vrstom priznanja francuskom Bordeaux-u. Dok u Bordeaux vinima, merlot zaobljuje Cabarnet Sauvignon, a u Terci radi to isto babiću i plavcu malom. Ovo vrlo elegantno vino može Vas lako prevariti svojim istančanim okusom koji skriva relativno visoke alkohole.