Nimcro d.o.o je tvrtka osnovana 1994. godine od strane Nikole Serdara – vlasnika tvrtke NIM GmbH koja je do tada već jedanaest godina uspješno poslovala na njemačkom tržištu. Hrvatski je proizvođač jakih alkoholnih pića koji u svom asortimanu broji 18 brendova koji samostalno funkcioniraju na tržištu i patentno su zaštićeni.Godine 2011. od Istravina d.d. otkupljuju legendarne brendove Pepito i Istra Bitter koji nakon redizajna započinju novi životni ciklus na hrvatskom tržištu.
U 2016. godini kompanija mijenja ime u Nimco Brands & Liqueurs d.o.o.Kvaliteta i inovativnost u osmišljavanju proizvoda i brendova osnovna je misao vodilja u svakodnevnom poslovanju što rezultira visokim udjelom prihoda ostvarenih na europskom tržištu, u ukupnim prihodima tvrtke. Preko 50% ukupnih prihoda Nimco ostvaruje kroz prodaju vlastitih brendova na tržištima sjeverne Europe.Tvrtka ima i vlastiti proizvodni pogon u Bestovju te kontinuirano ulazi u tehnološki napredak i razvoj. No ne smatramo se proizvođačima već stvarateljima novih vrijednosti.

Prikazuje se svih 2 rezultata

ISTRA BITTER 1l

17,14 
Rubin crvene boje, u elegantnoj boci retro šarma predstavlja se Istra Bitter. Ovaj klasik odiše senzualnošću koja je osnovni element biljnog likera s naglašenim oku­som naranče, koji već sedamdeset godina stabilno brani svoju poziciju na tržištu. Okus mu je istovremeno i gorak i sladak. I opor i umiljat.

PEPITO RUM PUNČ 1l

15,07 
Pepito je slatki liker s okusom rum punča, jake arome i tamno crvene boje. Jedan je od najstarijih brendova hrvatskih alkoholnih pića, koji na tržištu egzistira od 1952. godine. Ugodnog je, lepršavog mirisa te prepoznatljivog imena i izgleda. Konzumirati se može kao hladan ili topao napitak. Prva asocijacija na bogati miris kojim odiše Pepito je sigurno kremasti sladoled od punča. Jedna od najomiljenijih aroma vraća nas u djetinjstvo i budi pozitivne emocije. Posebni sastojci koji se koriste kako bi pojedinim vrstama punča dali njihov osebujan okus uključuju zvjezdani anis, naranču, đumbir, vaniliju i klinčić. Završni dodir postiže se dodatkom soka ili (ribane) korice neobrađenog limuna. Punč se obično poslužuje topao. Dok se priprema, piće treba samo lagano zagrijati i nikada ne smije ključati. Tako se čuva okus, aroma i alkohol. Možemo u njemu uživati i kao u hladnom, osvježavajućem piću.