1946. Gottfried Roner počeo je destilirati i postavio destilator u kući svojih roditelja. Destilacija je drevna vještina čiji su korijeni u tajanstvenoj magiji alkemije i koja ima dugu tradiciju u alpskom području. Nakon ranih uspjeha s proizvodnjom rakije, Gottfried, koji je bio strastven za svoju zemlju i njezine plodove, odlučio je proširiti svoju proizvodnju: macerirajući korijenje i bobice iz okolnih šuma, kako je to već bila tradicija, proizvodio je tradicionalne proizvode poput liker od gorčice, smreke i borovnice. Ovi proizvodi i dalje su među najpopularnijim likerima naše destilerije. Kupnjom druge kotaonice osnivač tvrtke dodatno je diverzificirao proizvodnju i počeo destilirati voće, kako se tradicionalno radi u srednjoj Europi. Izvrsna kvaliteta jabuka i krušaka te prirodni talent Gottfrieda, postavili su temelje za još uvijek postojeću jedinstvenu kvalitetu voćnih destilata destilerije Roner.

Prikazuje se jedan rezultat

WILLIAMS RONER

29,82 
Destiliraju se samo najbolje, najzrelije i najmirisnije kruške Williams-Christ kako bi se uhvatio njihov miris i oduševio nos i nepce. Ova Williams rakija je napisala dio povijesti Roner destilerije.