1946. Gottfried Roner počeo je destilirati i postavio destilator u kući svojih roditelja. Destilacija je drevna vještina čiji su korijeni u tajanstvenoj magiji alkemije i koja ima dugu tradiciju u alpskom području. Nakon ranih uspjeha s proizvodnjom rakije, Gottfried, koji je bio strastven za svoju zemlju i njezine plodove, odlučio je proširiti svoju proizvodnju: macerirajući korijenje i bobice iz okolnih šuma, kako je to već bila tradicija, proizvodio je tradicionalne proizvode poput liker od gorčice, smreke i borovnice. Ovi proizvodi i dalje su među najpopularnijim likerima naše destilerije. Kupnjom druge kotaonice osnivač tvrtke dodatno je diverzificirao proizvodnju i počeo destilirati voće, kako se tradicionalno radi u srednjoj Europi. Izvrsna kvaliteta jabuka i krušaka te prirodni talent Gottfrieda, postavili su temelje za još uvijek postojeću jedinstvenu kvalitetu voćnih destilata destilerije Roner.

Prikazuje se jedan rezultat

WILLIAMS RONER 0.7l

29,82 
Destiliraju se samo najbolje, najzrelije i najmirisnije kruške Williams-Christ kako bi se uhvatio njihov miris i oduševio nos i nepce. Ova Williams rakija je napisala dio povijesti Roner destilerije.