Prikazuje se svih 5 rezultata

SAINT HILLS BLACK

15,54 
Black je 100% plavac mali koji dolazi iz dva dalmatinska vinograda Sv. Roko u Komarnoj i Sv. Lucia u Dingaču. Dobiva se kao drugi blend ova dva plavca, onaj dio vina koji nije Dingač niti Sv. Roko. Odležava u velikim drvenim tankovima, betonskim i malim barrique bačvama.

SAINT HILLS DINGAČ MAGNUM

472,20 
Dingač je plavac mali sa najboljeg vinorodnog područja u Hrvatskoj, Sv. Lucia Dingač. Ovaj vinograd obiluje svime što ovoj sorti godi: suncem, vapnenastim tlom punim quartza, te mineralnom zemljom i dobrim vjetrovima. Plavac koji ovdje raste ima specifične izražene arome suhe šljive, višnje te sekundarne arome duhana i tamne čokolade. Iznimno bogat i mirisan, ostaje ipak pitak i blag na nepcu. Odležava 24 mjeseca u novim barriqua bačvama francuskog hrasta, te nakon 3 godine u podrumu ugleda svijetlo dana.

SAINT HILLS MALA NEVINA

15,55 
Mala Nevina je kupaža Malvazije Istarske i Chardonnaya. Odležava mjesecima u betonskim jajima i drvetu. Dolazi iz vinograda Sv. Ante u Radovanima, središnja Istra,  koji obiluje crvenom zemljom i vapnencom, te iznimno pogoduje bijelim sortama. Vino karakteriziraju arome citrusa poput limuna i limete, breskve i tropskog voća poput ananasa. Vrlo je mineralna i svježa, s sekundarnim aromama meda i orašastih plodova, začinskog bilja, metvice i malo bijelog papra.

SAINT HILLS POSH

21,16 
Posh je Pošip koji raste u Čari na otoku Korčuli. Fermentira i dozrijeva u velikim betonskim jajolikim tankovima kako bismo sačuvali svu svježinu i voćnost ove divne dalmatinske sorte. Nakon godinu dana se buteljira i spremna je za konzumaciju.

SAINT HILLS SV. ROKO

23,98 
Sv. Roko je plavac mali iz vinograda Sv. Roka u mladom vinogorju Komarna, poznatom po dobrim vjetrovima i kamenitom tlu, te odličnoj svježini plavca malog. Odležava 14 mjeseci u barrique bačvama francuskog hrasta te u velikim betonskim tankovima. Uz arome šljive i trešnje, tipične su arome divljeg dalmatinskog začinskog bilja, te vanilije.