Prikazuje se svih 5 rezultata

STINA BOGONDON

10,20 
Bogondon je kupaža plavca, caberneta, merlota i syraha u kojoj se lijepo osjećaju temeljne značajke svih ovih sorti: mekoća, voćna slatkoća i stanovita čokoladnost mladih loza merlota i syraha spojene su s plavčevim i cabernetovim taninima te s cabernetovom svježinom.

STINA GODIMENT

9,02 
Godiment je napravljen od pošipa, vugave i chardonnaya. Na nosu i okusu odmah se osjeti aromatičnost vugave koja vinu daje šarm i prepoznatljivost, no najvažnija Godimentova značajka je njegova svježina i pitkost. To je vino lokalnog karaktera, srednjeg tijela i niskog alkohola koje je savršeno čisto i jako se lako pije.

STINA GODIMENT PJENUŠAC

11,57 
Stina Godiment Pjenušac je suhi pjenušac iz bračkog vinogorja, kupaža autohtonih dalmatinskih sorti pošipa i vugave, uz dodatak chardonnaya. Proizvodi se od ručno branog grožđa, Charmat metodom kontrolirane fermentacije u inox tankovima. Ovo vino je vrlo svježe i pitko, najbolji izbor kao aperitiv.

STINA OPOL

15,63 
Stina Opol je suho rose vino iz bračkih vinograda, proizvedeno od sorte plavac mali. Dobiva se prvim prešanjem plavca malog, tamne je ružičaste boje, lagano je i vrlo pitko. Njegov osebujni karakter dolazi od velike mineralnosti, svježine i ugodnih voćnih aroma jagode i maline, praćenih notama grejpa i tropskog voća.

STINA PLAVAC MALI STIPANČIĆ

63,62 
Posebno vino dobiveno s našeg najboljeg položaja koji redovito oduševljava kvalitetom grožđa. Bogat bouquet s koncentriranim aromama tamnog voća i začinskim notama. Ekstraktno i puno, sa zrelim taninima, iznenađujućim svježinom i dugim završetkom. Vino modernog stila koje predstavlja sam vrh Stinine proizvodnje crnih vina.