Godine 1891. Thomas Ripy izgradio je destileriju Old Hickory u Tyroneu, Kentucky, u blizini Lawrenceburga, na nekadašnjem mjestu destilerije Old Moore. Nakon prohibicije, obitelj Ripy obnovila je destileriju i započela ponovno proizvoditi burbon. Ripyjevi su burbon proizveden u ovoj destileriji prodavali raznim veletrgovcima koji su punili burbon pod svojim robnim markama. Austin Nichols bio je jedan od tih veletrgovaca. Brand “Wild Turkey” navodno je nastao nakon što je izvršni direktor Austin Nicholsa, Thomas McCarthy, uzeo neke uzorke iz skladišta tijekom lova na divlje purane 1940. godine. Burbon se pokazao toliko popularnim među njegovim prijateljima da su od njega nastavili tražiti Wild Turkey.”Destilerija je danas u vlasništvu Campari grupe.

Prikazuje se jedan rezultat

WILD TURKEY 81

21,38 
Izvorno proizveden od strane Eddieja Russella, člana Kuće slavnih burbona iz Kentuckyja, kao "Wild Turkey 81", Wild Turkey Bourbon odležava u bačvama od američkog bijelog hrasta s najdubljim, br. 4 "aligatorskim" ugljenom. S notama slatke vanilije, kruške i natruhama začina, ovaj bourbon završava punim i bogatim okusom, bez obzira uživate li u čistom ili bourbon koktelu.