Godine 1891. Thomas Ripy izgradio je destileriju Old Hickory u Tyroneu, Kentucky, u blizini Lawrenceburga, na nekadašnjem mjestu destilerije Old Moore. Nakon prohibicije, obitelj Ripy obnovila je destileriju i započela ponovno proizvoditi burbon. Ripyjevi su burbon proizveden u ovoj destileriji prodavali raznim veletrgovcima koji su punili burbon pod svojim robnim markama. Austin Nichols bio je jedan od tih veletrgovaca. Brand “Wild Turkey” navodno je nastao nakon što je izvršni direktor Austin Nicholsa, Thomas McCarthy, uzeo neke uzorke iz skladišta tijekom lova na divlje purane 1940. godine. Burbon se pokazao toliko popularnim među njegovim prijateljima da su od njega nastavili tražiti Wild Turkey.”Destilerija je danas u vlasništvu Campari grupe.

Prikazuje se svih 3 rezultata

WILD TURKEY 101 PROOF 0.70l BOURBON WHISKEY

29,01 

Više od 60 godina Wild Turkey proizvodi 101 na isti način. Odležao u bačvama od američkog bijelog hrasta, Wild Turkey 101 ima karakter koji je nemoguće propustiti. Njegov visok sadržaj raži i 101 dokaz čine ga Kentucky Straight Bourbon viskijem najukusnijeg okusa koji nosi pomalo ugodan zalogaj – što ga čini vrlo ugodnim s ledom  ili u koktelu.

Sadrži mirise i okuse vanilije, hrasta i dodire citrusa.


WILD TURKEY 81 0.7l

21,41 
Izvorno proizveden od strane Eddieja Russella, člana Kuće slavnih burbona iz Kentuckyja, kao "Wild Turkey 81", Wild Turkey Bourbon odležava u bačvama od američkog bijelog hrasta s najdubljim, br. 4 "aligatorskim" ugljenom. S notama slatke vanilije, kruške i natruhama začina, ovaj bourbon završava punim i bogatim okusom, bez obzira uživate li u čistom ili bourbon koktelu.

WILD TURKEY 81 PROOF 1l

30,01 
Izvorno proizveden od strane Eddieja Russella, člana Kuće slavnih burbona iz Kentuckyja, kao “Wild Turkey 81”, Wild Turkey Bourbon odležava u bačvama od američkog bijelog hrasta s najdubljim, br. 4 “aligatorskim” ugljenom. S notama slatke vanilije, kruške i natruhama začina, ovaj bourbon završava punim i bogatim okusom, bez obzira uživate li u čistom ili bourbon koktelu.