Hrana

Kao vodeći distributer u industriji, ponosno predstavljamo izvanrednu liniju proizvoda za vašu ugostiteljsku potrebu. Jedan od naših najistaknutijih partnera u ponudi hrane je Beefshop, priznati proizvođač vrhunskih mesnih proizvoda.

Beefshop se posebno ističe svojom vrhunskom govedinom. Njihov asortiman obuhvaća razne rezove govedine, uključujući popularne odreske kao što su odrezak od ramsteka, filet mignon i rib-eye. Svi komadi mesa pažljivo su odabrani i pripremljeni kako bi pružili najbolje moguće iskustvo okusa.

Beefshop se ističe ne samo po kvaliteti svojih proizvoda, već i po posvećenosti održivosti i dobrom uzgoju životinja. Svi mesni proizvodi dolaze od pažljivo odabranih farmi koje primjenjuju etičke i ekološke principe, osiguravajući da svaka namirnica bude visokokvalitetna i odgovorna prema okolišu.

Uz Beefshop, naša tvrtka je ponosna što može pružiti vrhunske mesne proizvode koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kulinarske profesionalce i ljubitelje hrane. Bez obzira jeste li vlasnik restorana, šef kuhinje ili ljubitelj dobre hrane, Beefshop će vam pružiti izvanredno iskustvo okusa i kvalitete koje nećete zaboraviti.

Distributeri smo proizvoda tvrtke Gastromanija koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom hrane, veliki izazov im je bio proizvodnja nečeg autentičnog, izvornog a kako nam je nase more nepresušni izvor inspiracije ideja o autentičnim ribljim proizvodima se nametala kao neizbježna.

Uspjeli su svježu namirnicu sto manje termički obrađivati i na taj način sacuvati na način kako su to radili naši stari. Na tom putu imali su i veliku sugestivnu pomoć najboljih kuhara koji su svoje znanje i vjesšine ugradili u ove proizvode.
Trajna misija je kako sačuvati kvalitetu proizvoda bez obzira na potražnju koja je iz dana u dan sve veća.