O nama

“U lagano d.o.o.” osnovana je 2015.godine i bavimo se prodajom i distribucijom proizvoda koje koriste uglavnom ugostitelji.
To su: oprema za ugostiteljstvo (sitni inventar), prof.oprema za barmene i bariste , širok izbor papirnate konfekcije uz ugradnju držača, sredstava za pranje (servis perilica, ledomata..), zatim velik izbor pića (strani i domaći alkohol, spec.tonici, sirupi i likeri za koktele, začini…, prodaja vina (hrvatski brendovi i lokalni vinari naše županije, izrada vinskih karti).

U ponudi su i aparati za kavu, mlinci, šalice koji se daju na korištenje uz besplatan servis.

Radno vrijeme je od pon.-petka 08.00-15.00, subotom do 13.00,
uz naglasak da smo i veleprodaja i maloprodaja, dakle svi su DOBRODOŠLI !!!

Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju kako bi vam pružio podršku i savjete pri odabiru najboljih proizvoda za vaše poslovanje. Radimo s najboljim dobavljačima u industriji, te jamčimo kvalitetu svih proizvoda koje nudimo. Zahvaljujući našoj fleksibilnosti i brzoj dostavi, možemo udovoljiti potrebama svih kupaca, bilo da se radi o malim ili velikim količinama proizvoda.

Pregledajte našu ponudu proizvoda na web stranici i pronađite savršeno piće ili komad opreme za vaš ugostiteljski objekt. Hvala vam što ste odabrali našu web trgovinu!