Oprema, sanitarna oprema i potrošni materijal

Naša tvrtka je Vaš pouzdan partner za opremanje caffe barova i restorana, pružajući vam sve što vam je potrebno za uspješno poslovanje.

Naša bogata ponuda obuhvaća raznovrsne čaše visoke kvalitete, koje će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse i estetiku. Bez obzira trebate li elegantne čaše za vina i šampanjac, čaše za koktele ili viski, ili pak čaše za pivo, kod nas ćete pronaći široki izbor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Osim čaša, Ulagano d.o.o. nudi i opremu namijenjenu barmenima i baristima. Naša kolekcija obuhvaća visokokvalitetne aparate za pripremu kave, miksere, šejkere, dozatore i ostalu opremu koja će vam omogućiti da pripremate nevjerojatne napitke i koktele s lakoćom. Naša stručna ekipa stoji vam na raspolaganju za pružanje savjeta i preporuka kako biste odabrali najbolju opremu za svoje potrebe.

Pored toga, posebno želimo naglasiti našu ponudu sanitarnih proizvoda i potrošnog materijala. Ulagano d.o.o. pruža sveobuhvatan asortiman proizvoda kao što su papirnati ručnici, toaletni papir, sapuni, zaštitne rukavice i ostali higijenski materijal. Naša sanitarna oprema i potrošni materijal osigurat će čistoću i higijenu u vašem prostoru, pružajući sigurno okruženje kako za vas tako i za vaše goste.

S Ulagano d.o.o. imate pouzdanog partnera koji će vam pružiti sve što vam je potrebno za održavanje higijene i sanitarnu sigurnost. Zajedno stvaramo prostor za izvanredno ugostiteljsko iskustvo.