ABERLOUR

51,54 

U cijenu je uključen PDV

Whisky Aberlour 12 yo je škotski whisky iz Speyside regije. Proizvodi se metodom duplog odležavanja. Prvo odležava u hrastovim bačvama, a završava se u
bačvama od sherrya. Ima bogati okus suhog voća, cimeta, klinčića, vanilije i grožđica.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Škotska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903440 Kategorija:
James Fleming osnovao je destileriju Aberlour 1879. godine, odabravši lokaciju koja ne samo da je pružala sigurnu opskrbu čistom izvorskom vodom koja je tekla preko ružičastog granita Ben Rinnesa, već i mjesto koje vuče korijene iz davnih vremena i poznato je po svom čarobnom odnosu s vodom.Utopljeno u stoljećima legendi i okruženo dramatičnim planinskim krajolikom Ben Rinnesa, selo Aberlour leži u samom srcu Speysidea, gdje se Lour spaljuje u rijeku Spey. Iznimno čista, mekana izvorska voda koja se koristi za izradu viskija Aberlour crpi se iz obližnjih prirodnih izvora.Na ovom posebnom mjestu, resursi prirode i osnivačeva strast za stvaranjem najboljeg single malt viskija udružuju se u velikodušne višeslojne viskije Aberloura.Stručna izrada alkoholnih pića i bačvi stvorila je niz vrhunskih single malt viskija sa slojevima složenosti i baršunastim bogatstvom.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani