AKASHI SINGLE MALT

86,70 

U cijenu je uključen PDV

Blizu unutarnjeg mora Seto, destilerija White Oak koristi morsku klimu čija blagost pridonosi razvoju vrlo specifičnog aromatskog profila ovog pojedinačnog slada. Proizvedeno od ječmenog slada s laganim tresetom, zatim odležava u bačvama od šerija. Neohlađen, Akashi Single Malt zadržava svoju bogatu, okruglu teksturu i visok udio alkohola Odležao 3 godine u burbonskim bačvama, njegov nos otkriva note kamilice, šerija i slada. U okusu, slastičarske arome maslaca i vanilije ostaju prisutne do meke i elegantne završnice koja završava drvenastim notama. Ovaj Akashi Single Malt, zavest će početnike kao i amatere japanskog viskija kušane otkrićem male proizvodnje koja ima vlastiti know-how.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.5 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Japan

Proizvođač

007-spoon-and-fork
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903285 Kategorija:
Kreativnost Mikia Hiraishija može se vidjeti u svakom Akashi viskiju uz korištenje širokog spektra bačvi za odležavanje, od tradicionalnih bačvi za bourbon i sherry do bačvi za crno i bijelo vino iz Yamanashija, ili čak bačvi za sake koje se koriste za sazrijevanje Akashi Saké  bačve single malt. Smještena u blizini unutarnjeg mora Seto, u prefekturi Hyogo gdje klima ima velike temperaturne razlike između ljeta i zime, destileriju Eigashima, ranije nazvanu White Oak, izgradio je 1984. Mikio Hiraishi.Akashi viskiji zadržali su svoju autentičnost i savršeno odražavaju zanatski i pionirski duh destilerije Eigashima predlažući široku paletu viskija od kojih su vodeći single maltovi.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani