AURA FERNET AMARO 78 0,5L
23,06 €
U cijenu je uključen PDV
Biljni liker koji se proizvodi na bazi žitnog destilata, maceracijom i infuzijama samoniklog bilja, citrusnih kora, začina i korijenja. Po posebnoj obiteljskoj recepturi za njegovo spravljanje koristi se 78 različitih, najkorištenijih sastojaka u proizvodnji destilerije Aura, pa mu je zato u ime dodijeljen broj 78. Fernet označava stil proizvodnje, odnosno kategoriju pića, a znači da je klasificiran kao alkohol spravljen od kombinacije aromatičnog bilja i začina.

20 na zalihi
Na površini, nešto većoj od 600m² rustikalno uređenog starog podruma u Buzetu nalazi se središte proizvodnje - Destilerija Aura. Unutar ovog prostora odvija se proizvodni proces nastanka rakija, likera, gina i džemova. Posjetitelji mogu vidjeti i doživjeti čitav postupak od fermentacije voća, destilacije, maceracije voća, odležavanja rakija, pa do punjenja, etiketiranja i pakiranja. Osim proizvodnog dijela u sklopu naše destilerije nalazi se i trgovina u kojoj se mogu pronaći svi Aura proizvodi, kao i prostor za degustacije u kojemu primamo grupe ili individualne posjetitelje.
Glavne sirovine za proizvodnju nalaze u prirodi. Samoniklo bilje i divlje voće, trave, začini, voće. Sve potrebno bere se na ekološki čistom području daleko od cesta i naseljenih mjesta, na obroncima Ćićarije, u raznim dijelovima Istre i na nekim otocima.Glavne sirovine za proizvodnju nalaze u prirodi. Samoniklo bilje i divlje voće, trave, začini, voće. Sve potrebno bere se na ekološki čistom području daleko od cesta i naseljenih mjesta, na obroncima Ćićarije, u raznim dijelovima Istre i na nekim otocima. Slični proizvodi
AMARO AVERNA 0.7l
AMARO ISTRIANO ROSSI 0.7l
AMARO MONTENEGRO 0.7l
AURA APERITIVO ORA D’ORO 0,7L
Zadnje pogledani
REDBREAST 12 YO 0.7l IRISH WHISKEY
Česti osvajač nagrada, Redbreast 12 Year Old stalni je favorit među mnogim obožavateljima viskija u Irskoj i izvan nje. To je bogat i složen 100% pot still viski, napravljen od kaše sladnog i nesladnog ječma i trostruko destiliran u bakrenim kotlovima. Vrijeme provedeno u bačvama burbona i sherryja daje mu pikantne, voćne note.
Kompleksne začinske i voćne arome s notama prženog drveta. Punog okusa i svilenkasto glatkog okusa s ravnotežom pikantnog, voćnog, šerija i tostiranog okusa te dugotrajnim završetkom.
