AURA GIN KARBUN NAVY

47,67 

U cijenu je uključen PDV

Proizveden na bazi žitnog destilata i borovice te dvadeset samoniklih biljaka i začina, Gin Karbun ima oznaku Navy Strength zbog svoje izuzetne snage. Iza tog naziva krije se još jedna specifična priča vezana uz zanimljivu povijest ove vrste gina po kojoj je dobio naziv ‘Navy strength’, tj. ‘mornarička snaga’. Časnici britanske kraljevske mornarice tijekom 18. st. osmislili su testiranje jačine gina koji se nosio na plovidbe, na pomalo neobičan način. Mješavina gina i baruta se palila i ako je gorjela bistrim plamenom to je bio dokaz da je jačina gina najmanje 57% po današnjim mjerilima i da je dobre kvalitete. Osim što su na taj način osigurali poštivanje zahtijevanih standarda, bili su sigurni da će barut koji se obično skladištio pored gina, još uvijek biti upotrebljiv čak i ako dođe u doticaj s ginom. Aura Karbun Navy Strength gin ima 58,5% alkohola i filtriran je kroz aktivni ugljen, čuva se u malim drvenim bačvama, a njegovu snagu ne trebate testirati barutom, dovoljno je kušati ga.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

58.50 %

Zemlja

Hrvatska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903248 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM CRNO

16,59 
Pitko, ugodno i jako harmonično vino; iza izraženog voćnog mirisa često se očekuje svježe i tanje vino, što u ovom vinu nije slučaj. Posebno treba izdvojiti mekane kiseline koje su omekšane malolaktičnom fermentacijom i daju ugodan harmoničan dojam u ustima. Vino ugodnog intenziteta i trajanja u ustima. Izražena voćna aroma crvenog i crnog voća, posebno višnja, ribizl, borovnica. Dozrijeva jednu godinu u amforama. Kupaža: Cabernet sauvignon, merlota, frankovke i cabernet franca

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM BIJELI

17,20 
Spoj 90% graševine i 10% chardonnaya. Ugodno, meko suho vino s ugodnim slasnim završetkom; ugodne kiseline u ustima, bez agresivnih kiselina, meko, ali osvježavajuće. Prilično gusto vino i na oku i na nepcu. Alkoholi daju ugodan osjećaj topline i slasti. Tanini mekani, jako dobro integrirani u vino. Dominira voćnost, jabuka, kruška, malo limunskih nota. Od začinskih aroma prvi dojam duhanske note, a zatim vanilija kao rezultat utjecaja drveta u kojem je njegovano.

Zadnje pogledani