U cijenu je uključen PDV
AURA GORKI PELINKOVAC PLJOSKA 0,2L
22,01 €
Aura Gorki Pelinkovac proizvodi se na bazi rakije komovice polugodišnjom maceracijom ručno ubranog gorkog pelina s obronaka ekološki čistog područja Ćićarije. Prekrasne je boje karamele, ugodnog i privlačnog mirisa na kojemu dominira nota pelina, mente, ružmarina i sladića. Na okusu je polusuh, topao i dopadljiv, a na aftertasteu prevladava nota tipična za gorki pelin.
4 na zalihi
14
Kupac pregledava ovaj proizvod!
Na površini, nešto većoj od 600m² rustikalno uređenog starog podruma u Buzetu nalazi se središte proizvodnje - Destilerija Aura. Unutar ovog prostora odvija se proizvodni proces nastanka rakija, likera, gina i džemova. Posjetitelji mogu vidjeti i doživjeti čitav postupak od fermentacije voća, destilacije, maceracije voća, odležavanja rakija, pa do punjenja, etiketiranja i pakiranja. Osim proizvodnog dijela u sklopu naše destilerije nalazi se i trgovina u kojoj se mogu pronaći svi Aura proizvodi, kao i prostor za degustacije u kojemu primamo grupe ili individualne posjetitelje.
Glavne sirovine za proizvodnju nalaze u prirodi. Samoniklo bilje i divlje voće, trave, začini, voće. Sve potrebno bere se na ekološki čistom području daleko od cesta i naseljenih mjesta, na obroncima Ćićarije, u raznim dijelovima Istre i na nekim otocima.Glavne sirovine za proizvodnju nalaze u prirodi. Samoniklo bilje i divlje voće, trave, začini, voće. Sve potrebno bere se na ekološki čistom području daleko od cesta i naseljenih mjesta, na obroncima Ćićarije, u raznim dijelovima Istre i na nekim otocima.
Slični proizvodi
AURA APERITIVO ORA D’ORO 0,7L
Posljednji sat u danu prije zalaska sunca, nazivan i zlatnim satom ili 'ora d'oro', očarava svojim mirom i spokojem jednako kao i neponovljivom zlatno narančastom bojom neba. Upravo su te boje inspirirale da taj trenutak smiraja i bezbrižnosti Aura učini još posebnijim. Aura aperitivo, ujedno i prvi hrvatski aperitivo, nastao u čast takvih trenutaka, svojom bojom, okusom i mirisom savršeno odgovara raspoloženju i potrebi označavanja savršenog završetka dana. Pripravljaju ga na bazi žitnog destilata, demineralizirane vode, kora naranče, šećera, mrkve i dvanaest samoniklih biljaka i začina.
AURA DIVLJA JABUKA 0,7L
Proizvodi se maceracijom plodova divlje jabuke u trajanju od šest mjeseci na bazi destilata jabuke. Plodovi se pažljivo odabiru i ručno beru na obroncima Ćićarije. Rakija od divlje jabuke odlikuje se nježnom zlaćano žutom bojom, bistra je i razigrana, blagog i ugodnog mirisa na kojemu prevladava nota zrelih jabuka, meda od kadulje i korice mandarine. Na okusu je poluslatka, elegantna i mekana, a na aftertasteu iznenađuje notom pečene jabuke.
AURA FERNET AMARO 78 0,75L
Biljni liker koji se proizvodi na bazi žitnog destilata, maceracijom i infuzijama samoniklog bilja, citrusnih kora, začina i korijenja. Po posebnoj obiteljskoj recepturi za njegovo spravljanje koristi se 78 različitih, najkorištenijih sastojaka u proizvodnji destilerije Aura, pa mu je zato u ime dodijeljen broj 78. Fernet označava stil proizvodnje, odnosno kategoriju pića, a znači da je klasificiran kao alkohol spravljen od kombinacije aromatičnog bilja i začina.
AURA MASLINA I BADEM 0,2L
Ova se rakija pripravlja na bazi destilata jabuke polugodišnjom maceracijom plodova masline sorti bjelica i leccino te plodovima badema. Rakija od masline i badema bistra je i gusta, lijepe jantarne boje s bakrenim tonovima, ugodnog i finog mirisa na kojemu prevladava nota suhih badema, ananasa i pelina. Na okusu je poluslatka i djelomično topla, a na aftertasteu dominira gorčina masline.
Zadnje pogledani
Najpopularnije
THREE CENTS PINK GRAPEFRUIT 0.2l
KORLAT MERLOT BOUTIQUE 0.75l
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa