U cijenu je uključen PDV
AURA MASLINA I BADEM 0,2
12,01 €
Ova se rakija pripravlja na bazi destilata jabuke polugodišnjom maceracijom plodova masline sorti bjelica i leccino te plodovima badema. Rakija od masline i badema bistra je i gusta, lijepe jantarne boje s bakrenim tonovima, ugodnog i finog mirisa na kojemu prevladava nota suhih badema, ananasa i pelina. Na okusu je poluslatka i djelomično topla, a na aftertasteu dominira gorčina masline.
2 na zalihi
15
Kupaca pregledava ovaj proizvod!
Na površini, nešto većoj od 600m² rustikalno uređenog starog podruma u Buzetu nalazi se središte proizvodnje - Destilerija Aura. Unutar ovog prostora odvija se proizvodni proces nastanka rakija, likera, gina i džemova. Posjetitelji mogu vidjeti i doživjeti čitav postupak od fermentacije voća, destilacije, maceracije voća, odležavanja rakija, pa do punjenja, etiketiranja i pakiranja. Osim proizvodnog dijela u sklopu naše destilerije nalazi se i trgovina u kojoj se mogu pronaći svi Aura proizvodi, kao i prostor za degustacije u kojemu primamo grupe ili individualne posjetitelje.
Glavne sirovine za proizvodnju nalaze u prirodi. Samoniklo bilje i divlje voće, trave, začini, voće. Sve potrebno bere se na ekološki čistom području daleko od cesta i naseljenih mjesta, na obroncima Ćićarije, u raznim dijelovima Istre i na nekim otocima.Glavne sirovine za proizvodnju nalaze u prirodi. Samoniklo bilje i divlje voće, trave, začini, voće. Sve potrebno bere se na ekološki čistom području daleko od cesta i naseljenih mjesta, na obroncima Ćićarije, u raznim dijelovima Istre i na nekim otocima.
Slični proizvodi
AMARO ISTRIANO ROSSI 0.7l
Amaro Istriano obitelji Rossi je fini digestiv rađen po bogatim recepturama starih talijanskih Amara. Dobro uravnotežen miris prožet je aromama bobičastih plodova, začinskih trava i korijena, a u završnici je pun citrusnih nota. Okusom podsjeća na zeleni orah, badem, encijan, mediteransko bilje i korijenje. Liker ima dugu i finu završnicu sa elegantnim citrusnim gorko-slatkastim aftertaste-om.
Predložena temperatura posluživanja je 8 – 10 °C. Treba ga poslužiti ohlađenog ili s ledom uz koricu naranče. Odlično se kombinira sa suhim voćem ili kao digestivni napitak nakon bogatog obroka.
ANGOSTURA ORANGE 0.1l
Angostura Orange Bitters proizvodi se od kora na suncu zrelih karipskih naranči koje se uzgajaju u bujnim, zelenim voćnjacima koji se nalaze u Trinidadu. Ove naranče ručno beru odabrani uzgajivači agruma i beru se samo tijekom kišne sezone kako bi se osigurala vrhunska svježina i okus. Bistra i s neusporedivom dubinom okusa, Angostura Orange Bitters je egzotična i svestrana gorčica koja nevjerojatno dobro funkcionira s votkom, ginom i viskijem, a dodaje pravu dubinu okusa koktelima s rumom.
AURA KADULJA 0,2L
Rakija od kadulje priprema se polugodišnjom maceracijom listova kadulje ručno ubranih na području otoka Cresa, a na bazi rakije komovice uz dodatak svježe cijeđenog soka ekoloških limuna. Krasi ju profinjena zlatno žuta boja, bistra je i gusta, privlačnog i ugodnog mirisa na kojemu se javlja nota mirisa kadulje, svježih gljiva i limunske trave. Na okusu je ova rakija polusuha i ugodna, fina, topla i elegantna, dok aftertasteom dominira nota kadulje.
AURA MASLINA I BADEM 0,7L
Ova se rakija pripravlja na bazi destilata jabuke polugodišnjom maceracijom plodova masline sorti bjelica i leccino te plodovima badema. Rakija od masline i badema bistra je i gusta, lijepe jantarne boje s bakrenim tonovima, ugodnog i finog mirisa na kojemu prevladava nota suhih badema, ananasa i pelina. Na okusu je poluslatka i djelomično topla, a na aftertasteu dominira gorčina masline.
Zadnje pogledani
Najpopularnije
THREE CENTS PINK GRAPEFRUIT 0.2l
KORLAT MERLOT BOUTIQUE 0.75l
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa