BACARDI SUPERIOR CARTA BLANCA

19,61 

U cijenu je uključen PDV

Bacardi Carta Blanca bijeli rum najnagrađivaniji je rum na svijetu. Sa svojim prepoznatljivim notama vanilije i badema razvijenim tijekom 12-mjesečnog procesa odležavanja u bačvama od bijelog hrasta i jedinstvenim filtriranjem ugljenom, ponos je asortimana Bacardi Rum. Bacardi ima suh i lagan okus koji se vrlo lako kombinira, aroma podsjeća na laganu vaniliju i svježu marelicu. Ima aromatičan, nježan i blag okus s notama mekih orašastih plodova, badema, marcipana i drvenastih biljaka.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

37.50 %

Zemlja

Puerto Rico

Proizvođač

007-spoon-and-fork
20 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 104 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani