BELUGA

40,69 

U cijenu je uključen PDV

Beluga se smatra najboljom votkom na svijetu, a titulu je zaslužila zahvaljujući pažljivoj pripremi u kojoj se koristi sladni liker uz čistu, kristalnu vodu iz sibirskih bunara. Svaki ljubitelj dobre votke, pa i redoviti konzument, može shvatiti da je votka izvrsna zahvaljujući svojim sastojcima. Sastojci korišteni za stvaranje ove votke su čisto izuzetni, čista voda iz bunara dubokih više od 300 metara, rakija od slada i tajni dodir kuće koji joj daje taj izvrstan okus, sazrijevanje od tri mjeseca zajedno s filtracijom napravljenom kvarc i ugljik. Vrlo njegovana zanatska votka koja se predstavlja gustim tijelom sa svježim i glatkim završetkom koji ima vrlo karakterističnu aromu slada na nosu.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Rusija

Proizvođač

007-spoon-and-fork
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1081 Kategorija:
Vodka Beluga, porijeklom iz Rusije, poznata je kao premium marka koja utjelovljuje luksuz i kvalitetu. Destilirana u destileriji Mariinsky u Sibiru, odlikuje se pažljivo odabranim sastojcima i peterostrukom destilacijom za optimalnu čistoću. Votka odstoji 30 dana, što rezultira svilenkasto glatkom teksturom i uravnoteženim okusom. S prepoznatljivim, ručno izrađenim bocama, kao što su Beluga Noble i Beluga Gold Line, Beluga vodka je izbor za sladokusce koji teže najboljem u ruskom zanatskom savršenstvu i bezvremenskoj eleganciji.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani