BELVEDERE

46,82 

U cijenu je uključen PDV

Tradicija je nešto što je karakteristično za votku Belvedere, njena proizvodnja se odvija prema poljskoj tradiciji dužoj od 600 godina, zbog čega se smatra tradicionalnom votkom. Prirodno napravljen, Belverde ne sadrži šećer niti aditive budući da se koristi samo raž sorte Dankowski i čista voda koja dolazi iz domaćih bunara. Piće karaktera i vrlo čistih karakteristika koje je postiglo zahvaljujući metodi četverostruke destilacije. Ima osebujan miris u kojem se miješaju arome vanilije, bijelog papra i drugih začina, punog je tijela s mekom i prirodnom baršunastom teksturom orašasti plodovi.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Poljska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
12 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 419 Kategorija:
Proizveden u jednoj od najdugovječnijih poljskih destilerija na svijetu, koja proizvodi votku od 1910., Belvedere's Master Rye Distillers izvlači se iz 600-godišnje povijesti proizvodnje poljske votke kako bi vješto izradio poljsku raž u izvanredna žestoka pića posebnog okusa i karaktera.Mala i intimna, destilerija Polmos Żyrardów pruža prepoznatljivu Belvedereovu dosljednu kvalitetu i priznata je od strane Europske komisije za njenu agresivnu agendu održivosti, koja je smanjila emisije CO2 povezane s energijom za 42% od 2012. godine.Proizvodnja Belvederea regulirana je zakonskom regulativom Polska Vodka, jednom od najstrožih u svijetu. Kao što ime nalaže, sva proizvodnja mora se odvijati na poljskom tlu, žestoka pića moraju biti napravljena ili od žita ili od krumpira, i ništa drugo se ne može dodati.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani