BENVENUTI SANTA ELISABETA

49,05 

U cijenu je uključen PDV

Tamne i neprozirne rubinsko crvene s ljubičastim refleksom. Iznimno slojevitog i bogatog mirisa s zrelom višnjom maraskom kao vodećom aromom te nizom drugih nota poput zrele kupine, tamne čokolade i brojnih začinskih primjesa, kao i s dodirom herbalnosti i sušenih višanja na samom kraju. U ustima je prvi dojam visoka koncentracija koju uravnotežuje svojevrsna sortna elegancija, a zatim dolaze punoća i dubina. Teranovski velikodušne kiseline daju balans zrelosti voća i koncentraciji. Sredinu obilježava krepkoća te čvrsti i zreli tanini, a finiš zrelo voće pomiješano sa začinskim notama. Okus je iznimno postojan, živ, bogat, s potencijalom za dugogodišnje čuvanje. Prozračiti u dekanteru sat prije konzumacije.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

2019

Temperatura

16-18 °C

Područje

Istra i Kvarner

Proizvođač

Sorta

Teran

007-spoon-and-fork
Black angus biftek, dry aged rib-eye, i drugi odležani komadi crvenog mesa, zatim tvrdi, slani i odležani kravlji i ovčji sirevi.
13 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903431 Kategorija:
Vinarija je smještena u mirnom istarskom mjestašcu Kaldir, s pogledom na nedaleki Motovun, u okolici kojeg njeguju tri autohtone sorte – Malvaziju Istarsku, Teran i Muškat. Te su sorte kroz povijest u Istri davale najbolje rezultate, stoga je namjera vinarije Benvenuti na održiv način iskoristiti dobrobiti jedinstvenog teritorija. Albert I Nikola Benvenuti fokusirani su na tradicionalne načine dozrijevanja u starijim i aromatski neutralnim hrastovim bačvama te na tip vinifikacije koja na najkvalitetniji način čuva i izražava autentičnost i karakteristike terroira u vinima.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani