BOMBAY SAPPHIRE

28,26 

U cijenu je uključen PDV

Bombay Sapphire Gin je prestižni gin koji se proizvodi u Hampshireu u Engleskoj. Ovaj poznati gin ističe se svojim suptilnim i slojevitim okusom, te je jedan od najcjenjenijih i najprodavanijih ginova na svjetskom tržištu. Nazvan je prema gradu jedne od Engleskih kolonija (Mumbai – Bombay), a svojim izgledom nas podsjeća na dašak indijskog utjecaja. Sapphire – čist poput najčišćeg safira, plava boca daje kraljevski štih na ovo prestižno piće. Moderan dizajn boce u obojanom staklu i tradicija izrade koja potiče iz davne 1761. godine pretvorili su ovaj gin u osobnog favorita mnogih ginoljubaca diljem svijeta. Aroma pića dolazi iz recepture od deset sastojaka: badem, kora limuna, sladić, bobice kleke, korijen irisa, anđelika, korijander, kasija, kocka i rajska zrnca. Alkohol dopremljen od drugog dobavljača isparava se tri puta pomoću destilatora, a alkoholne pare prolaze kroz mrežicu/košaru koja sadrži deset biljnih sastojaka kako bi se dobio okus i aroma. Osjeća se da to ginu daje svjetliji, cvjetniji okus u usporedbi s ginovima koji se stvaraju pomoću bakrene posude za kuhanje.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

47.00 %

Zemlja

Engleska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
13 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 287 Kategorija:
Bombay Sapphire je marka gina koju destilira Bombay Spirits Company, podružnica tvrtke Bacardi, u Laverstoke Millu u selu Laverstoke u engleskoj grofoviji Hampshire. Brend je prvi put pokrenut 1986. od strane engleskog trgovca vinima International Distillers & Vintners. Godine 1997. Diageo je prodao marku Bacardiju. Njegovo ime potječe od gin-tonica koji su popularizirale Kraljevske indijske oružane snage tijekom britanskog Raja u kolonijalnoj Indiji; "Bombay" se odnosi na indijski grad, a "Sapphire" se odnosi na ljubičasto-plavu zvijezdu Bombaya koja je iskopana iz britanskog Cejlona (Šri Lanka), a sada je izložena u Institutu Smithsonian. Bombay Sapphire se prodaje u boci sa ravnim stranicama boje safira koja na etiketi nosi sliku kraljice Viktorije.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani