COPPERHEAD

53,98 

U cijenu je uključen PDV

Copperhead je marka gina koju je stvorio Yvan Vindevogel, farmaceut i poduzetnik, koji je otkrio snažnu vezu između gina i svoje profesije. Zahvaljujući članku u novinama gdje se raspravljalo o povijesti gina u drevnim i medicinskim terminima, Yvan je osmislio mješavinu u kojoj su različiti okusi i bilje pomiješani s ginom kako bi se vidio rezultat kod ljudi, stvarajući tako Copperhead gin. Copperhead Original nastao je kada su svi konkurenti stvarali gin tipa Western Dry i zahvaljujući njihovom trudu ovaj London Dry je uspio dosegnuti ono što je danas. Nakon nekoliko mjeseci isprobavanja različitih opcija za stvaranje ultimativnog gina, pronađena je savršena ravnoteža sa samo pet sastojaka, a to su smreka, sjemenke korijandera, anđelika, kardamom i na kraju kora naranče.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.5 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Belgija

Proizvođač

007-spoon-and-fork
17 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 2004 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM CRNO

16,59 
Pitko, ugodno i jako harmonično vino; iza izraženog voćnog mirisa često se očekuje svježe i tanje vino, što u ovom vinu nije slučaj. Posebno treba izdvojiti mekane kiseline koje su omekšane malolaktičnom fermentacijom i daju ugodan harmoničan dojam u ustima. Vino ugodnog intenziteta i trajanja u ustima. Izražena voćna aroma crvenog i crnog voća, posebno višnja, ribizl, borovnica. Dozrijeva jednu godinu u amforama. Kupaža: Cabernet sauvignon, merlota, frankovke i cabernet franca

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM BIJELI

17,20 
Spoj 90% graševine i 10% chardonnaya. Ugodno, meko suho vino s ugodnim slasnim završetkom; ugodne kiseline u ustima, bez agresivnih kiselina, meko, ali osvježavajuće. Prilično gusto vino i na oku i na nepcu. Alkoholi daju ugodan osjećaj topline i slasti. Tanini mekani, jako dobro integrirani u vino. Dominira voćnost, jabuka, kruška, malo limunskih nota. Od začinskih aroma prvi dojam duhanske note, a zatim vanilija kao rezultat utjecaja drveta u kojem je njegovano.

Zadnje pogledani