DEGARRA BONTERA

18,05 

U cijenu je uključen PDV

vino s izraženom voćnom aromom, uglavnom crnog bobičastog voća, s notama crvenog i crnog papra. Karakteristične arome šljive, borovnice i crvene zemlje upotpunjene su aromama crnog ribiza i duhana. Vino se sastoji od mekih tanina, gdje su intenzitet i sortne karakteristike u prvom planu. Eleganciju vina zaokružuje ugodna svježina Caberneta i Syraha.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

2019

Temperatura

15-18 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Cabarnet sauvignon

,

Merlot

,

Syrah

007-spoon-and-fork
Preporuča se uz pečenja, crna mesa i jela od divljači, ali i kao savršen prilog raznim platama od mesa i sira te specijalitetima od plave ribe.
12 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 3276 Kategorija:
Degarra je mala mlada vinarija u Zadru, Bonterra je prvo proizvedeno vino. Bonterra simbolizira “Bonne Terre”, što znači dobro tlo s kojeg dolazi grožđe za ovo vino. Za kratko vrijeme su se našle na tržištu i oduševile ljubitelje vina. Visokokvalitetno suho crno vino iz vinograda u okolici Zadra. Deklarirano kao nefiltrirana kupaža Cabernet Sauvignona, Merlota i Syraha. Ime “Degarra” dolazi od francuskog pojma “Vin de Garage”, što znači mali strastveni proizvođači nekih od najboljih vina. Njihova filozofija temelji se na malim proizvodnjama i fokusira se na kvalitetu konačnog proizvoda. I to je bilo načelo vodilja u osnivanju Vizije - Vizije Degarra.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani