EZRA BROOKS BLACK LABEL

22,30 

U cijenu je uključen PDV

Ezra Brooks je četverogodišnji čisti burbon s visokim udjelom kukuruzne kaše: kukuruz 78%, raž 10% i ječmeni slad 12%. Ezra Brooks, nastao 1950-ih, predstavlja svoj uvodni burbon, koji sada proizvodi Lux Row Distillers u Kentuckyju. Pozicioniran kao izvrsna vrijednost, ovaj izraz služi kao svestran temelj za koktele i miješana pića. Nasljeđe Ezre Brooksa se nastavlja, nudeći pristupačan izbor koji zadržava svoju dugotrajnu privlačnost, što ga čini idealnim izborom za one koji traže kvalitetna alkoholna pića koja se besprijekorno slažu s raznim mješavinama.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

SAD – Kentucky

Proizvođač

007-spoon-and-fork
16 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 2894 Kategorija:
Ezra Brooks je brend Kentucky straight bourbon viskija u vlasništvu i na tržištu MGP Ingredients. Marku Ezra Brooks stvorio je Frank Silverman 1957. godine, a punila se u Hoffman Distilling Company, u Lawrenceburgu, Kentucky, sve dok Hoffman Distilling Co. nije prestala poslovati 1970-ih. Godine 1993. Ezra Brooks je kupio Luxco iz St. Louisa, Missouri (bivša tvrtka David Sherman Company, preimenovana 2006.). Ezra Brooks se destilira u Luxcovim Lux Row Distillersima u "okrugu bourbon" Bardstownu, Kentucky, zajedno s drugim Luxcovim brendovima viskija Rebel Yell, David Nicholson i Blood Oath.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani