FINLANDIA

15,74 

U cijenu je uključen PDV

Finland je finska votka koja se široko konzumira u Rusiji i Poljskoj i jedna je od najprodavanijih u svijetu. Nastala je 1970. godine u gradu Koskenkorva. Ova votka je napravljena isključivo, sastojci koji se koriste su 100% prirodni. Njegov glavni sastojak, domaći ječam, uzgaja se na vrlo poseban način koristeći finsko ponoćno sunce i izvorsku vodu iz podzemnih slojeva koji su nastali prije mnogo godina. Čista votka glatkog okusa sa suhom točkom, savršena za posluživanje sama, na kamenu, uz ohlađenu čašu, pa čak i u kombinaciji s različitim koktelima, kao što je Finland Martini, kombinacija finske votke i suhog vermuta posluženog u ohlađenu koktel čašu i s malo limunove korice.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Finska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
16 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 99 Kategorija:
Finlandia je robna marka votke koja se proizvodi u Finskoj. Proizvodi se od ječma destiliranog u neutralno alkoholno piće u selu Koskenkorva u Ilmajokiju, kojim upravlja finska Altia Corporation. Destilirani alkohol se zatim transportira u proizvodni pogon u selu Rajamäki u Nurmijärviju, oko 45 kilometara (28 milja) sjeverno od Helsinkija. U Rajamäkiju se alkoholna pića miješaju s ledenjačkom vodom, aromatiziraju (osim klasičnog izdanja bez okusa, 101 i Platinum) i pune u boce. Marku Finlandia osnovao je 1970. godine Alko, finska državna tvrtka za proizvodnju alkoholnih pića. Sada je u vlasništvu Coca-Cola Hellenic Bottling Company.Vodka Finlandia distribuira se u 135 zemalja i široko je povezana s Finskom na međunarodnom tržištu.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani