FOUR ROSES

31,64 

U cijenu je uključen PDV

Four Roses Yellow Label Bourbon je Kentucky Straight Bourbon poznat po svom glatkom karakteru i uravnoteženom profilu okusa. Ovaj nadaleko popularan bourbon je mješavina čistih burbona, od kojih je svaki sazrijevao najmanje pet godina u pougljenjenim bačvama od američkog hrasta. Rezultat je složeno, ali pristupačno žestoko piće, savršeno za ispijanje u čistom obliku, na kamenu ili u klasičnim koktelima. Four Roses Yellow Label otkriva svijetlu jantarnu boju koja nagovještava vrijeme provedeno u sazrijevanju u hrastovim bačvama. Dok približavate čašu, prvi dojam je svježine. Istaknute su citrusne note kore limuna i limete, popraćene suptilnom notom mente. Ova citrusna živost uravnotežena je toplijim aromama meda, vanilije i začina za pečenje. Dašak hrastovine naglašava cjelokupnu kompleksnost, nagovještavajući odležani karakter burbona.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

SAD

Proizvođač

007-spoon-and-fork
12 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 94 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM CRNO

16,59 
Pitko, ugodno i jako harmonično vino; iza izraženog voćnog mirisa često se očekuje svježe i tanje vino, što u ovom vinu nije slučaj. Posebno treba izdvojiti mekane kiseline koje su omekšane malolaktičnom fermentacijom i daju ugodan harmoničan dojam u ustima. Vino ugodnog intenziteta i trajanja u ustima. Izražena voćna aroma crvenog i crnog voća, posebno višnja, ribizl, borovnica. Dozrijeva jednu godinu u amforama. Kupaža: Cabernet sauvignon, merlota, frankovke i cabernet franca

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM BIJELI

17,20 
Spoj 90% graševine i 10% chardonnaya. Ugodno, meko suho vino s ugodnim slasnim završetkom; ugodne kiseline u ustima, bez agresivnih kiselina, meko, ali osvježavajuće. Prilično gusto vino i na oku i na nepcu. Alkoholi daju ugodan osjećaj topline i slasti. Tanini mekani, jako dobro integrirani u vino. Dominira voćnost, jabuka, kruška, malo limunskih nota. Od začinskih aroma prvi dojam duhanske note, a zatim vanilija kao rezultat utjecaja drveta u kojem je njegovano.

Zadnje pogledani