GLENFIDDICH 18 YO

151,32 

U cijenu je uključen PDV

Glenfiddich 18 YO je vrhunski viski koji dolazi iz srca škotskih visinskih gorja, i nosi pečat kvalitete i iskustva koji traje više od jednog vijeka. Svaka boca Glenfiddich 18 YO očarava svojim uravnoteženim i kompleksnim okusom. Ovaj viski izrađuje se od najkvalitetnijih sastojaka, uključujući pažljivo odabrani ječam i kristalno čistu vodu iz lokalnih izvora. Nakon destilacije, tekućina odmara u hrastovim bačvama minimalno 18 godina, razvijajući svoj prepoznatljivi karakter i kompleksnost okusa. Dozrijevanje u Španjolskim Oloroso i Američkim hrastovim bačvama rezultiralo je iznimnom punoćom, te karakterstičnim voćnim i robusnim okusima drveta u kojima je odležao. Note zrelog voća, meda, vanilije i začina miješaju se stvarajući nezaboravno iskustvo za nepce. Arome su duboke i bogate, ostavljajući trajan dojam kod svakog ljubitelja viskija.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Škotska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
11 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1119 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM CRNO

16,59 
Pitko, ugodno i jako harmonično vino; iza izraženog voćnog mirisa često se očekuje svježe i tanje vino, što u ovom vinu nije slučaj. Posebno treba izdvojiti mekane kiseline koje su omekšane malolaktičnom fermentacijom i daju ugodan harmoničan dojam u ustima. Vino ugodnog intenziteta i trajanja u ustima. Izražena voćna aroma crvenog i crnog voća, posebno višnja, ribizl, borovnica. Dozrijeva jednu godinu u amforama. Kupaža: Cabernet sauvignon, merlota, frankovke i cabernet franca

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM BIJELI

17,20 
Spoj 90% graševine i 10% chardonnaya. Ugodno, meko suho vino s ugodnim slasnim završetkom; ugodne kiseline u ustima, bez agresivnih kiselina, meko, ali osvježavajuće. Prilično gusto vino i na oku i na nepcu. Alkoholi daju ugodan osjećaj topline i slasti. Tanini mekani, jako dobro integrirani u vino. Dominira voćnost, jabuka, kruška, malo limunskih nota. Od začinskih aroma prvi dojam duhanske note, a zatim vanilija kao rezultat utjecaja drveta u kojem je njegovano.

Zadnje pogledani