GORDON’S

18,36 

U cijenu je uključen PDV

Destiliran tri puta, Gordon’s London Dry Gin ima eleganciju i finoću s aromama borovice, korijandera, sladića i anđelike. Recept je nepromijenjen više od 250 godina i strogo je čuvana tajna. Nezaslađen, ovaj aromatični i uravnoteženi Gin osnovni je sastojak suhog martinija kojeg je ovjekovječio James Bond. Priznat kao mjerilo u svojoj kategoriji od strane engleskog dvora, također je najpoznatiji gin koji se prodaje diljem svijeta.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

37.50 %

Zemlja

Engleska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
16 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 181 Kategorija:
Poslovna strast Alexandera Gordona počela je poprimati oblik 1769. Sagradio je destileriju u Southwarku u Londonu koja je bila poznata po izvrsnoj opskrbi čistom vodom. Zatim je savladao umijeće destilacije gina visokih standarda kojem su svi mogli vjerovati i uživati ​​u njemu.Danas je Gordon's najprodavaniji gin na svijetu. Nagrađen s četiri kraljevska naloga i impresivnim izborom međunarodnih nagrada za gin.Izvorni gotovo 250 godina, Gordon's je stvorio klasični karakter gina kako bi napravio savršeni G&T s čistim, dominantnim okusom smreke.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani