GUNPOWDER GIN

46,45 

U cijenu je uključen PDV

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin sporo se destilira u srednjovjekovnom bakrenom loncu koji se još uvijek nalazi u Drumshanbou u Irskoj. Osam biljnih sastojaka (bobice kleke, korijen anđelike, korijen irisa, sjemenke kima, sjemenke korijandera, livadnik, kardamom i zvjezdasti anis) polagano se destiliraju ručno u bakrenoj posudi. Četiri dodatne biljke (orijentalni limun, orijentalna limeta, svježi grejp i čaj od baruta) dodaju se parom u košaru za paru. Para se diže kroz jedinstveni oblik srednjovjekovne glave, koji omogućuje maksimalan kontakt s bakrom. To pomaže očistiti i pročistiti duh. Para izlazi iz destilatora i prelazi u košaru za infuziju, gdje nježno izvlači ulja i arome iz citrusa i čaja.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

43.00 %

Zemlja

Irska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
18 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903081 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani