HIBIKI HARMONY BLENDED

221,44 

U cijenu je uključen PDV

Hibiki Harmony, koji je kreirao Shinji Fukuyo, glavni blender kuće Suntory, potpuno je novi izraz jednog od najnagrađivanijih japanskih viskija na svijetu. Snažnog voćno-slatkastog mirisa, ovaj viski svu svoju aromatičnu snagu isporučuje u ustima uz okruglu i blago masnu teksturu. Poznat diljem svijeta sa svojim verzijama starim 12, 17, 21 i 30 godina, Hibiki je sada dostupan u istinskoj japanskoj harmoniji izraženoj kroz mješavinu Yamazaki i Hakushu single malts i Chita grain viskija. Recept se sastoji od 5 glavnih sastojaka; pojedinačni sladovi odležani u bačvama od američkog bijelog hrasta, Sherry, Mizunara, dimljeni sladni viski proizveden od tresetanog ječma, i da sve to povežemo, grain whisky.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

43.00 %

Zemlja

Japan

Proizvođač

007-spoon-and-fork
14 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 1406 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM CRNO

16,59 
Pitko, ugodno i jako harmonično vino; iza izraženog voćnog mirisa često se očekuje svježe i tanje vino, što u ovom vinu nije slučaj. Posebno treba izdvojiti mekane kiseline koje su omekšane malolaktičnom fermentacijom i daju ugodan harmoničan dojam u ustima. Vino ugodnog intenziteta i trajanja u ustima. Izražena voćna aroma crvenog i crnog voća, posebno višnja, ribizl, borovnica. Dozrijeva jednu godinu u amforama. Kupaža: Cabernet sauvignon, merlota, frankovke i cabernet franca

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM BIJELI

17,20 
Spoj 90% graševine i 10% chardonnaya. Ugodno, meko suho vino s ugodnim slasnim završetkom; ugodne kiseline u ustima, bez agresivnih kiselina, meko, ali osvježavajuće. Prilično gusto vino i na oku i na nepcu. Alkoholi daju ugodan osjećaj topline i slasti. Tanini mekani, jako dobro integrirani u vino. Dominira voćnost, jabuka, kruška, malo limunskih nota. Od začinskih aroma prvi dojam duhanske note, a zatim vanilija kao rezultat utjecaja drveta u kojem je njegovano.

Zadnje pogledani