JOHNNIE WALKER DOUBLE BLACK

44,07 

U cijenu je uključen PDV

Doživite hrabri i zamišljeni intenzitet Johnnie Walker Double Blacka, utjelovljenja pobune u svijetu viskija. Ručno odabran sa zapadne obale Škotske, ova mješavina sadrži prirodno zadimljene viskije koji odležavaju u pougljenjenim bačvama kako bi pružili okus punog tijela kojem nema premca. Ukusan slatki dim i pikantne arome. Snažan dugi završetak koji zagrijava.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

40.00 %

Zemlja

Škotska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
18 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 2691 Kategorija:
Brend je prvi osnovao trgovac mješovitom robom John Walker, rodom iz Kilmarnocka, koji je prvotno osnovao posao i trgovinu mješovitom robom 1820. godine, sa svojim sinom Alexanderom "Alecom" Walkerom i unukom Alexanderom Walkerom II., koji su uvelike zaslužni za uspostavljanje viskija kao omiljena marka. To je najprodavaniji škotski viski na svijetu, koji se prodaje u gotovo svim zemljama, s godišnjom prodajom od preko 223,7 milijuna boca. Više od dva stoljeća Johnnie Walker je predan duhu napretka, nadahnjujući ljude da nastave hodati prema pozitivnijoj budućnosti. Najnovija globalna kampanja 'Keep Walking' odražava energiju, riječi i misli kulturnih ikona i pionira koji dijele ovaj pozitivan duh.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani