KORTA KATARINA ROSE

19,84 

U cijenu je uključen PDV

Blaga ružičasta boja s intenzivnom aromom crvenog voća i ruže. Naslikano suhim osvježavajućim kistom dominantnih aroma jagode, maline i višnje na paleti. Stilski vrlo moderna interpretacija rose vina iz najboljih vinskih korijena. Voćne i cvjetne note isprepletene s izražajnim toplim mirisom juga čine ovo vino odličnim nutricionističkim partnerom.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Alkohol

12.50 %

Godina

2022

Temperatura

10-12 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Plavac mali

007-spoon-and-fork
Savršena kombinacija s rakovima, školjkama. Jastog, kozice i mladi sir.
17 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159902470 Kategorija:
Dugogodišnja strast Leeja i Penny prema vinu (oni su izvorni povjerenici Naples Winter Wine Festivala u Naplesu, Florida) i njihova novootkrivena strast prema Hrvatskoj inspirirala ih je da osnuju Korta Katarinu. Kupili su poznati hotel Rivijera na Jadranu u malom južnohrvatskom gradiću Orebiću, počeli kupovati male parcele u predjelima Dingač i Postup na Pelješcu, da bi na kraju 2006. Korta Katarina izdala svoju prvu berbu. Od tog vremena Andersonovi su nadgledali izgradnju najsuvremenije vinarije Korta Katarina, kušaonice i wine bara te novog boutique hotela Villa Korta Katarina.Vinarija Korta Katarina nalazi se u regiji poznatoj po kulturi, morskim lukama i tradiciji proizvodnje vina koja seže još u Rimsko Carstvo. Stoljećima su "korte" bile središte obiteljskih okupljanja pomorskih kapetana i mornara koji su se upuštali u svjetske avanture. Nadimak Korta Katarina predstavlja korte/vrtove Hrvatske.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani