MARKO SLADIĆ DEBIT

11,70 

U cijenu je uključen PDV

Vino je bistre, zelenkasto žućkaste boje, koje odaje svježinu i ugodan reskast opip. Nježna aroma asocira na svježu kamilicu i budi voćne senzacije prezrelih marelica.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

2023

Temperatura

10-12 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Debit

007-spoon-and-fork
Uz školjke, rakove, bijelo meso, pikantne sireve, a preporuka je crni rižoto sa sipom.
15 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903451 Kategorija:
U selu Plastovo, na samo pet kilometara od Skradina, smjestila se mala vinarija obitelji Sladić koja već generacijama uzgaja četiri lokalne sorte vinove loze- Debit, Maraštinu, Plavinu i Lasinu. Kako se tradicija prenosi s koljena na koljeno, mlađi Ivan i njegov stariji brat Marko naslijeđe su uveli u novo tisućljeće. Sladićeva vina imaju izraženu punoću okusa, pitka su i krasi ih delikatni buke.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani