MI TERCA

32,77 

U cijenu je uključen PDV

Vinarija MI smatra ovo vino nekom vrstom priznanja francuskom Bordeaux-u. Dok u Bordeaux vinima, merlot zaobljuje Cabarnet Sauvignon, a u Terci radi to isto babiću i plavcu malom. Ovo vrlo elegantno vino može Vas lako prevariti svojim istančanim okusom koji skriva relativno visoke alkohole.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.75 L

Godina

2017

Temperatura

16-18 °C

Područje

Dalmacija

Proizvođač

Sorta

Babić

,

Plavac mali

007-spoon-and-fork
Najbolje prati jela bazirana na crvenom mesu, ali u Dalamaciji redovno se servira uz brudete, tuna tartar ili tuna odrezak.
19 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903139 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani