MOMBASA CLUB GIN

36,88 

U cijenu je uključen PDV

Mombasa Club je londonski Dry Gin Premium stvoren prema formuli koja datira s kraja devetnaestog stoljeća. Ovaj klasični gin destiliran je šaržnom destilacijom koja se naziva tradicionalna metoda, u kojoj je korišteni neutralni alkohol kao gore destiliran četiri puta, te odabirom različitih egzotičnih biljaka. Rezultat je vrlo elegantan gin, mekana tekstura, vrlo dobro uravnotežena u čistom nosu, začinski miris koji pretjerano naglašava smreku u ustima, ima početak slatkast, vrlo blag, koji se zamjećuju biljne arome i citrusne krajeve s krajem koji je pomalo gorak i dug.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

41.50 %

Zemlja

Engleska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
15 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 729 Kategorija:
Najvažnije englesko otkriće bio je obalni grad Mombasa, smješten ispred otoka Zanzibara, koji je zbog svog strateškog položaja ubrzo postao glavna luka i trgovačko središte cijele istočne Afrike, pretvorivši ga u mjesto gdje se civilizirani kolonijalni svijet pomiješan s magijom i misterijom egzotičnog afričkog svijeta.Tu je bio postavljen prvi privatni društveni klub: Naime, mitski Mombasa Club. Osnovali su ga 1885. godine dužnosnici Britanskog istočnoafričkog protektorata i bio je isključivo za Engleze, one rođene u Ujedinjenom Kraljevstvu ili koji su bili na stalnim ili privremenim službenim položajima ili su radili za Imperial East Africa Company.Klub Mombasa bio je bitan dio kolonijalnog života te je postao slavan i popularan kao gostoljubivo, idilično sastajalište koje omogućuje slobodno vrijeme, gdje su njegovi članovi vodili živahne debate ili razmjenjivali vijesti, dok su ispijali svoj gin & tonic Mombasa Club (ekskluzivni gin iz Engleske koji je posebno destiliran i punjen u boce za konzumaciju i užitak svojih članova). Danas, Mombasa Club Gin nastavlja donositi nostalgične uspomene na te romantične pionire pustolove slavnog, epskog engleskog kolonijalizma devetnaestog stoljeća.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani