MONKEY 47

51,37 

U cijenu je uključen PDV

Gin njemačkog porijekla proizvođača Black Forest Distillers, mladi gin koji je u kratkom vremenu uspio postati jedan od najnagrađivanijih i najpriznatijih u svijetu. Monkey 47 je gin nastao prema formuli koju je osmislila britanska vojska Montgomery Collins, a u kojoj je korištena skandalozna brojka od 47 botaničara, gdje se prije svega ističe korištenjeM domaćih borovnica, te je tako jedan od aktualnih ginova s ​​najviše sastojaka. koristi se. Kristalni gin s vrlo dobro uravnoteženom i kompleksnom aromom koja ima suhu teksturu s intenzivnim okusom smreke i citrusa koji završava dugotrajnom ostatkom gorčine.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.5 L

Alkohol

47.00 %

Zemlja

Njemačka

Proizvođač

007-spoon-and-fork
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 724 Kategorija:
Vrlo neobičan njemački gin proizveden u tajanstvenoj regiji Schwarzwald. Priča o ovom džinu počinje krajem Drugog svjetskog rata, kada je zapovjednik krila RAF-a Montgomery Collins bio u obilasku britanskog sektora u poslijeratnom Berlinu. Uznemiren uništenjem koje je vidio, posvetio se obnovi Berlinskog zoološkog vrta, sponzorirajući majmuna čaplju po imenu Max. Nakon što je napustio zračne snage 1951., "Monty" se preselio u Schwarzwald kako bi naučio izrađivati ​​satove, nešto za što nije imao talenta. Odustajući od te potrage, umjesto toga osnovao je pansion pod nazivom "Divlji majmun" - s Maxom na umu. Ovdje je spojio reputaciju crne šume za voćne likere s vlastitom sklonošću prema ginu, stvarajući Schwarzwald Dry Gin, koji je postao osnovni duh pansiona sve do njegova zatvaranja 1970-ih.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani