NIKKA SUPER BLENDED

73,07 

U cijenu je uključen PDV

Super Nikka je klasičan stil miješanog viskija s nježnom tresetnošću i natruhama vanilije i šerija.
Ovi prekrasni okusi su zaokruženi i dobro uravnoteženi s glatkom teksturom i mekim osjećajem u ustima.

Težina 1 kg
Zapremnina

nan L

Alkohol

43.00 %

Zemlja

Japan

Proizvođač

007-spoon-and-fork
10 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 3741 Kategorija:
Nikku je 1934. godine osnovao Masataka Taketsuru, kojeg se često naziva "Ocem japanskog viskija". Rođen u obitelji proizvođača sakea na prijelazu u dvadeseto stoljeće, Taketsuru je 1918. otputovao u Škotsku kako bi naučio umijeće pravljenja viskija.Vrativši se u Japan 1920. sa svojom novom suprugom Škotskom Ritom, Taketsuru je također donio tradicionalne škotske proizvodne tehnike koje je pomiješao s japanskom preciznošću i pažnjom za detalje kako bi stvorio The Nikka Distillery Co. Taketsuruova strast bila je miješanje viskija i izgradio je dvije Nikkine destilerije, Yoichi i Miyagikyo, za proizvodnju širokog spektra viskija od slada i zrna za izradu elegantnih i složenih mješavina.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani