OLD PASCAS WHITE

9,94 

U cijenu je uključen PDV

Old Pascas predstavlja najbolje s Kariba i odlikuju ga izvrsne kvalitete ruma s Barbadosa. Posebno složen, tradicionalni postupak destilacije, uparen s najnovijim tehničkim znanjem, omogućava izvanrednu kvalitetu bijelog ruma. Old Pascas White rum Barbados impresionira svojom bistrom, živahnom notom svježe šećerne trske. Okus je čist ili na stijenama, a izvrsna je osnova za popularne koktele od ruma kao što su Mojito ili Cuba Libre. Old Pascas je međunarodna premium marka ruma čiji asortiman kombinira ‘najbolje s Kariba’, rum s Barbadosa i Jamajke.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

37.50 %

Zemlja

Barbados

Proizvođač

007-spoon-and-fork
20 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903065 Kategorija:
Borco International, njemačka tvrtka, vlasnik je Old Pascasa. To je mješavina ruma s Jamajke i Barbadosa. West Indies Rum Distillery Ltd, koju su 1893. godine osnovala dva brata Nijemca, proizvođač je na Barbadosu. Nastao je s namjerom proizvodnje jeftinog ruma za njemačko tržište.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani