OLMECA GOLD

17,00 

U cijenu je uključen PDV

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

35.00 %

Zemlja

Meksiko

Proizvođač

007-spoon-and-fork
13 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 210 Kategorija:
Olmeca Tequila je vrhunski brend iz gorja Jalisca u Meksiku. Poznato je po svom slatkom okusu iz biljaka Blue Weber Agave. Crveno tlo u gorju i velika nadmorska visina idealni su za uzgoj agave. To rezultira bogatijim, slađim tekilama.Koriste tradicionalne metode. Ručno beru biljke agave kad imaju 7-8 godina. Olmeca kuha agavu u zidanim pećima. Ovo sporo kuhanje ključno je za okus. Nakon kuhanja agda se usitnjava i fermentira. Olmeca koristi i destilaciju u koloni i destilaciju u posudi. To daje gladak i jasan karakter.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani