OPIHR ORIENTAL SPICED GIN

36,02 

U cijenu je uključen PDV

Naslijeđe OPIHR Spices of the Orient Gin čvrsto je ukorijenjeno u drevnoj Putu začina. Tradicionalno bi trgovci putovali tisućama milja duž rute, trgujući egzotičnim začinima i botaničkim proizvodima iz dalekih zemalja. OPIHR Spices of the Orient Gin izrađen je od selekcije egzotičnih, ručno ubranih biljaka, pažljivo odabranih od strane glavnog destilatora OPIHR-a, uključujući začinjene Cubeb bobice iz Indonezije, crni papar iz Indije i korijander iz Maroka. Biljni proizvodi u Opihr Ginu putuju do svog konačnog odredišta, najstarije destilerije u Engleskoj, gdje se kvalitetan gin tradicionalno destilira, koristeći istu metodu London Dry Gin, od 1761. Ovdje se botanički proizvodi spajaju s finim engleskim duhom kako bi proizveli egzotični istočnjački začinjeni gin.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

42.50 %

Zemlja

Engleska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
16 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 728 Kategorija:

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM CRNO

16,59 
Pitko, ugodno i jako harmonično vino; iza izraženog voćnog mirisa često se očekuje svježe i tanje vino, što u ovom vinu nije slučaj. Posebno treba izdvojiti mekane kiseline koje su omekšane malolaktičnom fermentacijom i daju ugodan harmoničan dojam u ustima. Vino ugodnog intenziteta i trajanja u ustima. Izražena voćna aroma crvenog i crnog voća, posebno višnja, ribizl, borovnica. Dozrijeva jednu godinu u amforama. Kupaža: Cabernet sauvignon, merlota, frankovke i cabernet franca

APOLITICO ANĐEO S GREŠKOM BIJELI

17,20 
Spoj 90% graševine i 10% chardonnaya. Ugodno, meko suho vino s ugodnim slasnim završetkom; ugodne kiseline u ustima, bez agresivnih kiselina, meko, ali osvježavajuće. Prilično gusto vino i na oku i na nepcu. Alkoholi daju ugodan osjećaj topline i slasti. Tanini mekani, jako dobro integrirani u vino. Dominira voćnost, jabuka, kruška, malo limunskih nota. Od začinskih aroma prvi dojam duhanske note, a zatim vanilija kao rezultat utjecaja drveta u kojem je njegovano.

Zadnje pogledani