PLYMOUTH GIN

48,61 

U cijenu je uključen PDV

Jedinstveni gin britanskog porijekla čija je oznaka porijekla Plymouth Gin. Plymouth Gin je piće koje se destilira u Blackfriarsu, jednoj od najstarijih destilerija u Engleskoj, na temelju recepta iz 1793. godine koji se proizvodi postupkom u kojem se još uvijek koristi isti bakreni destilator koji je instaliran 1885. godine. Sean Harrison, Master Distiller, zadužen je za nastavak izrade ovog gina po tradicionalnoj metodi, gdje su najbolja žitarica i mekana voda iz Nacionalnog parka Dartmoor. Kombinacija biljnih sastojaka u kojima se nijedno ne ističe, stoga nudi vrlo aromatičan i mekan miris koji daje intenzivan okus sa slatkim, cvjetnim i začinskim notama.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

41.20 %

Zemlja

Engleska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
15 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 5411159903071 Kategorija:
Plymouth Gin je stil i marka gina koji se destilira u istim prostorijama u Barbicanu u Plymouthu, Devon, od 1793. godine. Mjesto proizvodnje, destilerija džina Plymouth, izgrađena je 1431. godine i navodno je nekoć bila samostan dominikanskog reda, nadaleko poznatog kao "crna braća". Iz tog razloga tradicionalno se naziva "Destilerija crnih fratara", a to se ime pojavljuje utisnuto na bocama džina. Profil okusa ovog stila opisan je kao "zemljani" i s više citrusnih nota od stila "London Dry" gina, čiji se Plymouth Gin smatra ogrankom ili podtipom.Plymouth Gin bio je jedini žestoki alkohol proizveden u Engleskoj i jedan od samo tri gina na svijetu koji je nosio oznaku zemljopisnog podrijetla (GI) u Europskoj uniji, potvrđujući njegovo tradicionalno podrijetlo.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani