PRIMA BRANDY

12,58 

U cijenu je uključen PDV

Badel Prima Brand proizvodi se kupažom visoko kvalitetnih destilata vina i odabranog alkohola vrhunske kvalitete. Upravo ta kombinacija daje bistru, zlatno smeđu boju, te karakterističan i prepoznatljiv miris i okus. Originalna receptura, dugogodišnja tradicija i postojana visoka kvaliteta rezultirale su vjernošću potrošača. O kvaliteti možda najviše govori činjenica da će stari znalci uvijek reći da piju „konjak“.

Težina 1 kg
Zapremnina

1.0 L

Alkohol

35.00 %

Zemlja

Hrvatska

Proizvođač

007-spoon-and-fork
15 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 86 Kategorija:
Baileys Irish Cream kreirao je u Londonu Tom Jago , radeći na temelju marketinškog pregleda koji je izdao Gilbeys of Ireland, odjel International Distillers & Vintners. Gilbeys je tražio nešto što bi predstavio međunarodnom tržištu. Proces pronalaženja proizvoda započeo je 1971., a istraživanje proizvodnje počelo je ozbiljno nakon što su konzultanti David Gluckman, Hugh Seymour-Davies i Mac Macpherson došli do alkoholnog pića napravljenog od irskog viskija i vrhnja. Baileys je predstavljen 1974. godine kao prva irska krema na tržištu. Ime je po restoranu u vlasništvu Johna Chestermana, koji je W&A Gilbeyu dao dopuštenje za njegovo korištenje.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani