ROBY MARTON

69,12 

U cijenu je uključen PDV

Roby Marton je jedini talijanski suhi gin. Rođen iz ideje istoimenog kreatora, ovaj Gin je talijanski i zanatski prikaz klasičnog engleskog destilata. Roby Marton se proizvodi hladnom infuzijom kao u najstarijoj metodi: bazi destilata kleke i žitarica dodaju se biljne tvari poput klinčića, kore citrusa, cimeta, sladića, ružičastog papra, anisa, crvenog voća i đumbira. Biljke ostaju u infuziji oko 10 dana, kako bi prenijele arome i mirise na destilat. Sve komponente su pomno odabrane od strane proizvođača, koji ih preuzima iz krajeva za koje smatra da su proizvodi najbolji. Tijekom godine, ovisno o sezonalnosti proizvoda i njihovoj dostupnosti, Roby Marton sastavlja svoju infuziju, iz tog razloga je lako pronaći vrlo male razlike između jedne i druge serije od vrlo malo proizvedenih boca. Još jedna ključna karakteristika ovog džina je njegova blago zamućena boja. Ne provodi se bistrenje i filtriranje, već samo lagana mikrofiltracija koja proizvodu ostavlja njegova prirodna svojstva. Šarmantno pijan sam ili sa štapićem sladića, ovaj ekskluzivni talijanski proizvod izvrsna je alternativa poznatom britanskom ginu. Odjeven u sjajnu bocu, s etiketom dostojnom talijanskog stila koji nas je proslavio u cijelom svijetu, Roby Marton Gin definitivno je proizvod kojim ćete oduševiti.

Težina 1 kg
Zapremnina

0.7 L

Alkohol

47.00 %

Zemlja

Italija

Proizvođač

007-spoon-and-fork
18 Kupaca pregledava ovaj proizvod!
SKU: 946 Kategorija:
Roby Marton je jedini talijanski suhi gin. Rođen iz ideje istoimenog kreatora, ovaj Gin je talijanski i zanatski prikaz klasičnog engleskog destilata.

Slični proizvodi

KORLAT MERLOT BOUTIQUE

28,44 
Korlat Merlot Boutique EKO vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima. U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa

JOHNNIE WALKER WHITE LABEL

50,33 
S glatkom i baršunastom teksturom, Johnnie Walker White Walker pruža jedinstven profil okusa koji će zasigurno osvojiti vaša osjetila. Njegov sadržaj alkohola od 41,7% daje suptilan osjećaj, poboljšavajući cjelokupno iskustvo ispijanja pića. Ovaj izniman viski pobrao je brojna priznanja i priznanja u industriji. Dobio je visoke ocjene i bodove od poznatih sommeliera, što ga čini vrlo traženim izborom za ljubitelje viskija diljem svijeta.

ADŽIĆ GRAŠEVINA

15,91 
Lagano vino svijetle žutozelenkaste boje, voćnih aroma te svježeg i dobro uravnoteženog, bogatog okusa. Nastaje prirodnom tj. spontanom fermentacijom u inox bačvama. Prirodni kvasci dodaju na osjećaju punoće i zaokruženosti.

Zadnje pogledani